Search found 5 matches

by GtrNamp
Sun Feb 04, 2018 5:20 pm
Forum: Help Forum
Topic: MTD not recognizing BT headphones
Replies: 0
Views: 69

MTD not recognizing BT headphones

I'm using some $50 Altec Lansing Bluetooth headphones to play and record quietly but I've noticed that MTD doesn't recognize the Bluetooth connection until I open an app, like Gadget for instance, and play it through the Bluetooth connection. Then MTD makes the connection. I'm using an older iPad Ai...
by GtrNamp
Wed Apr 20, 2016 6:52 pm
Forum: Help Forum
Topic: Glitchy Distortion to monitors but...
Replies: 6
Views: 1073

Re: Glitchy Distortion to monitors but...

You nailed it! As I'm sure you have often seen, it is once again user error. I had been experimenting with different sample rates to see what would happen. I don't know much about digital audio recording so I am not entirely sure what this does. While experimenting I had set it at 96 kHz but forgot ...
by GtrNamp
Mon Apr 18, 2016 9:17 pm
Forum: Help Forum
Topic: Glitchy Distortion to monitors but...
Replies: 6
Views: 1073

Re: Glitchy Distortion to monitors but...

Something I forgot to mention before, I believe the reason that there were so many ghost instances of AUFX:Space open was because it wouldn't work in the affects slot of Audiobus. Every time I tried to load it in the effects lot I would get no sound. So, I decided to use it in MTD through the IAA ef...
by GtrNamp
Mon Apr 18, 2016 7:23 pm
Forum: Help Forum
Topic: Glitchy Distortion to monitors but...
Replies: 6
Views: 1073

Re: Glitchy Distortion to monitors but...

Sorry for my delayed response. I was having a problem with your support email but it was my issue. I accidentally inverted the n and i in the word harmonic. Before I go into how I discovered the multiple instances of AUFX:Space I discovered something else that might be very relevant. I attempted to ...
by GtrNamp
Wed Apr 13, 2016 10:57 pm
Forum: Help Forum
Topic: Glitchy Distortion to monitors but...
Replies: 6
Views: 1073

Glitchy Distortion to monitors but...

I think I might have found a bug related to the latest version of iOS. I'm running an iPad Air 1 and I just recently updated to the latest iOS. Normally how I use MultiTrack DAW is in Audiobus. I recently, after updating, recorded a small song and everything was fine. I went to record again but this...